Ροή Ειδήσεων:

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης σεμιναρίων (ΕΦΕΤ)

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014



Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης σεμιναρίων που υλοποιήθηκαν από τη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου 2014, στο Επιμελητήριο. Πάνω από 300 επαγγελματίες που παρακολούθησαν σεμινάρια το πρώτο εξάμηνο του 2014, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και παρέλαβαν το πιστοποιητικό κατάρτισής τους.

Συγκεκριμένα, τα πιστοποιητικά αφορούσαν την εκπαίδευση – κατάρτιση στα εξής σεμινάρια, υποχρεωτικά από το νόμο για την άσκηση συγκεκριμένων επαγγελμάτων:

-          «Επιμόρφωση Εργοδοτών σε θέματα Άσκησης Καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας μεσαίας (Β΄) Κατηγορίας Επικινδυνότητας»,
-          «Επιμόρφωση Εργοδοτών σε θέματα Άσκησης Καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας χαμηλής (Γ΄) Κατηγορίας Επικινδυνότητας»,
-          «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕΦΕΤ)»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου καλωσόρισε τους εκπαιδευόμενους, τους συνεχάρη για την επιτυχή παρακολούθηση των σεμιναρίων και υπογράμμισε: «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας που το Επιμελητήριό μας είναι χρήσιμο στους επαγγελματίες. Η Επιμελητηριακή Σχολή δημιουργήθηκε για να προσφέρει γνώση και κατάρτιση απαραίτητη στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, ώστε να μπορούμε να βελτιωνόμαστε και να θέτουμε μεγαλύτερους στόχους. Επίσης, η Σχολή πραγματοποιεί σεμινάρια πάνω σε αντικείμενα που η  γνώση τους είναι απαραίτητη, βάση νόμου, για τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε την εξειδίκευση που απαιτείται άμεσα και ποιοτικά. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τη μεγάλη απήχηση του κόσμου στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στα σεμινάρια. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό το έργο θα το συνεχίσουμε και θα το αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο. Συγχαρητήρια στον καθένα σας για την απόκτηση του πιστοποιητικού κατάρτισης. Είμαστε δίπλα σας».

Στην εκδήλωση, επίσης, συμμετείχαν ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου κ. Παύλος Μπατάλας και το μέλος του ΔΣ κ. Χρήστος Νάνος.

Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια του Τεχνικού Ασφαλείας και του ΕΦΕΤ συνεχίζονται με την έναρξη νέων κύκλων εκπαίδευσης κάθε εβδομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στο Επιμελητήριο Πιερίας, ώρες γραφείου (7:30 – 15:30), τηλέφωνο: 2351047263.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved