Ροή Ειδήσεων:

Επίσκεψη από τον Πειραιά στην Κατερίνη για τους εδω και 50 χρόνια πιστούς μας φιλάθλους

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014Ραντεβού με το χρόνο και την ιστορία είχαν και πάλι σήμερα 26/10/14, οι δυο αδελφοί από τον Πειραιά πιστοί φίλαθλοι και οπαδοί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, από τα νεανικά τους χρόνια τότε που τη δεκαετία του 60 αγαπούσαν και λάτρευαν  τον ΠΙΕΡΙΚΟ, άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με την Κατερίνη και την Πιερία. Κι όμως υπήρχαν οι αδελφοί Χαραλαμπόπουλοι  από τον Πειραιά που η καρδιά τους χτυπούσε κάθε Κυριακή για τον ΠΙΕΡΙΚΟ. 

Σ’ όλη αυτή τη διάρκεια των ετών παρακολουθούσαν και ακολουθούσαν την ομάδα σε όλο το λεκανοπέδιο των Αθηνών κι όχι μόνο, ταξιδεύοντας σ’ όλη την Ελλάδα, ζώντας μεγάλες στιγμές σε όλες τις κατηγορίες χαρές και λύπες στη χαραγμένη ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, από την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, από τον ΣΟΠ Θύρα 5 και από τους ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ CLUB.

Ευχόμαστε πάντα να είστε γεροί και η ομάδα να μας χαρίζει στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της. Σας ευχαριστούμε.

 Στη φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά οι Πειραιώτες αδελφοί, Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος,  Χαραλαμπόπουλος Κωνσταντίνος και ο φίλος Σαρρής Κωνσταντίνος.

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
δάσκαλος
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved