Ροή Ειδήσεων:

Πρωτάθλημα Κ-17 ΕΠΣΜακεδονίας: Π.Α.Ο. Κουλούρας – Πιερικός 2 – 4

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014


Η ομάδα Κ-17 του Πιερικού πέτυχε το πρώτο της τρίποντο επικρατώντας με 2-4 τον Π.Α.Ο. Κουλούρας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι, με αρκετά γκολ και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και με πρωταγωνιστή τον παίκτη του Πιερικού τον Μάνο Παγώνη που με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ( αλλαγή στο 35’) άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού με τα δύο γκολ που σημείωσε δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πιερικό όταν στο 10’ λεπτό βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ.
Το 1-0 

Λάθος μεταβίβαση τον παικτών του Άγγελο Κούτο εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι παίκτες της Π.Α.Ο.Κουλούρας και με μια κάθετη πάσα έβγαλαν τον επιθετικό τους τετ α τετ που δεν δυσκολεύτηκε να παραβίασει την εστία του Μπουροζήκα.

Η ομάδα της Κουλούρας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ψυχρολουσία που επικρατούσε στης τάξεις της ομάδας του Πιερικού και πίεζε ασφυκτικά την άμυνα του Πιερικού προκείμενου να πετύχει και δεύτερο τέρματα.

Ο Πιερικός ισορρόπησε την θύελλα επιθέσεων του αντιπάλου του και σιγά-σιγά  άρχισε να κάνει την παρουσία του αισθητή βγαίνοντάς στην επίθεση πολύ πιο άνετα και πιο συχνά.
Το 1-1

Η ισοφάριση ήρθε στο 25’ λεπτό μετά από άψογη συνεργασία μεταξύ Ζώβλικα και Καλεντερίδη με τον τελευταίο να πλασάρει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες έχασε  ο Μτσεντλισβίλι όταν με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Π.Α.Ο.Κουλούρας και πάλι ο Μτσεντλισβίλι όταν με ατομική κούρσα πέρασε όσους είχε μπροστά του και είδε το πλασέ του να το αποκρούει ο αντίπαλος επάνω στη γραμμή του τέρματος.
Το 1-2

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πιερικός προηγήθηκε στο σκορ όταν ο Ζώβλικας με ένα άψογο τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Παγώνη που δεν αστόχησε από κοντινή απόσταση.

Το 2-2

Ισοφάριση για την ομάδα της Ημαθίας ήρθε σε στιγμή που η ροή του παιχνιδιού ήταν υπέρ του Πιερικού όταν από μακρινό σουτ και η ασταθείς απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα κατέληξε σε επιθετικό της Π.Α.Ο. Κουλούρας που δεν αστόχησε σε άδεια εστία.  

Το 2-3
Το δεύτερο προσωπικό γκολ του Παγώνη όταν από ωραίο μπάσιμο από  αριστερά μπήκε μέχρι την μικρή περιοχή όπου πλάσαρε τη μπάλα στην αντίθετη πλευρά γράφοντας το 2-3.

Το 2-4
Σέντρα του Παπαδόπουλο από δεξιά και στην διεκδίκησης της μπάλας μεταξύ Τόσκα και αντιπάλου, ο αμυντικός της Κουλούρας άθελα του έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι αφήνοντας ανήμπορο τον τερματοφύλακα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ευκαιρίες έχασαν οι Καλεντερίδης Παγώνης (τετ α τετ), Τόσκα (τετ α τετ), Ζώβλικα (τετ α τετ), Πάσχο (τετ α τετ) και Αμαραντίδη που αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις μέσα στην περιοχή για να ευρύνουν το σκορ

Σύνθεση
Μπουροζήκας, Αλμπέρης (Παπαδόπουλος), Χιονίδης (Κουφονικόλας), Γκαράτζιας, Κωστίδης, Πάσχος, Ρούντο, Καλεντερίδης (Αμαραντίδης), Σιρανίδης (Παγώνης), Ζώβλικας, Μτσεντλισβίλι (Τόσκας).
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved