Ροή Ειδήσεων:

Ηλίας Μανίκας: Θα τα δώσω όλα στο Αλκαζάρ-Θέλουμε την στήριξη του κόσμου!

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014


Ο πολύπειρος φορ του Πιερικού τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα μέσα στο Αλκαζάρ για την πρόκριση, ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου στη φετινή σεζόν.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μανίκας στο pieriasport...

Ηλία, στο Λιτόχωρο παίχτηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Τύρναβο για την πρόκριση στη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Τι πιστεύεις για το παιχνίδι που έγινε;

Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του ματς το σκορ μας αδικεί. Ξέραμε οτι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή και πειθαρχημένη ομάδα που θα μας περίμενε στο μισό του γηπέδου και θα προσπαθούσε να μας χτυπήσει στην αντεπίθεση. Πέτυχαν το γκολ και μετά κλείσανε περισσότερο τους χώρους με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε αρκετά να διασπάσουμε την άμυνα τους. Παρ' όλα αυτά δημιουργήσαμε 3 κλασσικές ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε που πιστεύω ότι θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση με την ομάδα του Τυρνάβου που "έκατσε" πάνω στο γκολ που πέτυχε και φάνηκε απειλητική όταν μπήκαμε εμείς στο επιθετικό ρίσκο μετά το 80ο λεπτό. Σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου αγώνα, ποιά νομίζεις θα είναι η εξέλιξη στο δεύτερο ματς;

Άποψή μου είναι ότι θα έχουμε μια συνέχεια του πρώτου ματς. Θα είμαστε η ομάδα που θα προσπαθεί να δημιουργήσει και η ομάδα του Τυρνάβου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα αφήνουμε. Πρώτα εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε το μηδέν στην εστία μας και στο βάθος του 90λεπτου πιστεύω ότι θα βρούμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε με όλες μας της δυνάμεις για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Πες μας για τον φετινό Πιερικό. Ποιά είναι κατά την άποψη σου τα όπλα του και ποιες οι αδυναμίες του;

Θα ξεκινήσω και θα πω πως ένα όπλο που μας λείπει τα τελευταία χρόνια είναι ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως είναι πικραμένος αλλά πιστεύω ότι εμείς θα τον κάνουμε να γυρίσει γιατί θα βλέπει μια ομάδα που δεν θα τα παρατήσει ποτέ και θα μάχεται 90 λεπτά για το καλύτερο. Τώρα, βλέποντας το τι επικρατεί στον χώρο μας εν μέσω κρίσης, σίγουρα ένα απο τα θετικά είναι ότι ξεκινήσαμε ήρεμα την προετοιμασία μας και την χρονιά χωρίς προβλήματα, έχουμε άτομα γύρω από την ομάδα που τρέχουν καθημερινά για να λύσουν τα προβλήματα μας και θα ήταν άδικο αν δεν τους το αναγνωρίζαμε.
Όσον αφορά την ομάδα σίγουρα ήρθανε πολλοί νέοι και φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές αλλά είχαμε όλο το χρόνο και την ηρεμία να δουλέψουμε. Έχουμε έναν προπονητή που του αρέσει και έχει την υπομονή να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα καθρέφτης όλων τον προσπαθειών είναι το γήπεδο.

Συνεχίζεις στην πόλη σου και την ομάδα που σε ανέδειξε. Τι αισθάνεσαι προσωπικά εσύ γι αυτό;

Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που εκτίμησε την προσπάθειά μου 1,5 χρόνο τώρα και μου έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστώ άλλο έναν χρόνο στην ομάδα που πρωτοήρθα στα τμήματα υποδομής το 1991! Σίγουρα νιώθω μεγάλη χαρά και παράλληλα μεγάλη ευθύνη γιατί είναι μια κομβική χρονιά για την ομάδα. Γνωρίζω ότι ο φίλαθλος κόσμος της Πιερίας θέλει να δει την ομάδα εκεί που ανήκει, και το δικό μου όνειρο αυτό είναι, ένα γεμάτο γήπεδο με παλμό και η ομάδα εκεί που ανήκει!
mikriliga.com
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved