Ροή Ειδήσεων:

Οριστική ανάκληση της άδειας του ΟΦΗ!

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014


Για οριστική ανάκληση της άδειας του ΟΦΗ και προβλήματος με τις νέες μεταγραφές της κρητικής ομάδας, εφ' όσον μείνει η απόφαση, κάνουν λόγο πληροφορίες απο την ΕΠΟ. 

Σύμφωνα με αυτές, η  πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ανακάλεσε την άδεια της ΠΑΕ ΟΦΗ χωρίς να γνωστοποιήσει την απόφασή της στη Superleague. Ήδη έχει ασκηθεί έφεση από την κρητική ομάδα. 

Αν η ποινή παραμείνει, ο ΟΦΗ δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του.

Να σημειωθεί ότι πριν απο μέρες ο ΟΦΗ με το νομικό του επιτελείο, παραβρέθηκε στην ΕΠΟ και κατέθεσε την φορολογική και σφαλιστική ενημερότητα, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ο ΟΦΗ είχε καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα και στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού και η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε ήταν η εγγυητική επιστολή. Ο ΟΦΗ πάντως είχε ανοιχτό μέτωπο με την αίτηση υπαγωγής του στον πτωχευτικό κώδικα. 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει καταθέσει έφεση για την απόφαση αυτή, ενώ αναμένεται και η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το ερώτημα είναι αν η αφαίρεση της αδειοδότησης του ΟΦΗ, επηρεάζει τις τελευταίες μεταγραφές που έκανε ή αν θα ισχύσει απο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εφ' όσον πραγματικά παραμείνει αυτή η απόφαση σε βάρος της κρητικής ομάδας.
prismasport.gr
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved