Ροή Ειδήσεων:

Σ.Φ.Κ. Πιερικός: συγχαρητήρια επιστολή προς την Ε.Π.Ο και Ε.Π.Σ Πιερίας

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Πανευρωπαϊκός αγώνας προκριματικών εθνικών ομάδων ελπίδων U21 ΕΛΛΑΔΑΣ- ΠΟΛΩΝΙΑΣ στην Κατερίνη
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου με όλα τα τμήματα αθλητών, προπονητών, εφόρων, παραγόντων, ευχαριστεί και συγχαίρει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, τα διοικητικά συμβούλια κι όλους τους συντελεστές της άριστης και άρτιας οργάνωσης του συγκεκριμένου αγώνα Κ 21 Ελπίδων, ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΟΛΩΝΙΑΣ στην Κατερίνη. Το μεράκι και ο εθελοντισμός όλων ανέδειξε ότι η Πιερία και οι Πιεριείς μπορούν να διοργανώσουν και να φιλοξενήσουν υψηλού επιπέδου αθλητικούς αγώνες συμβάλλοντας στην ανύψωση του αθλητικού πνεύματος και πολιτισμού στην Πιερία.
Η άριστη συνεργασία των συντελεστών του αθλήματος και σύσσωμης της πόλης της Κατερίνης, των τριών δήμων, της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, των σωμάτων ασφαλείας, των φορέων, των αθλητικών σωματείων και παραγόντων του νομού και ιδιαίτερα των μελών του Δ.Σ., του προέδρου της Ε.Π.Σ. Πιερίας και των εργαζομένων στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και στο δήμο Κατερίνης επιβεβαιώθηκε με την ονειρεμένη επιβράβευση της διοργάνωσης από τους 5000 θεατές που παρευρέθησαν στο γήπεδο της πόλης και από τους τηλεθεατές των τηλεοπτικών δικτύων της χώρας και του εξωτερικού αλλά το κυριότερο από τη χαρά και το χαμόγελο που σκορπίστηκε αμέριστα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, και από το αισιόδοξο μήνυμα που πήγε παντού. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να συνεισφέρουμε στο αθλητικό πνεύμα και στον αθλητικό πολιτισμό όποτε μας ζητηθεί.
Σας ευχαριστούμε για τα ωραία συναισθήματα που μας χαρίσατε και σας συγχαίρουμε θερμά για την αξιέπαινη κι επιτυχή προσπάθεια κι οργάνωση και των τριών αγώνων στην Κατερίνη.
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved