Ροή Ειδήσεων:

Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ετοιμάζεται η Νικολαϊδου του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014


Με αμείωτη ένταση συνεχίζει να προπονείται με την Εθνική μας Ομάδα η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης  Κατερίνα Νικολαΐδου που έχει πια μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι, από 30 Μαΐου ως 1 Ιουνίου.

Παρά τις πρόσφατες πλημμύρες που πλήττουν τη γειτονική χώρα, ο κωπηλατικός στίβος που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαΐκό Πρωτάθλημα στην τεχνητή λίμνη του ποταμού Σάβα, που διασχίζει το Βελιγράδι, δεν έχει επηρεαστεί και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παγκόσμιας Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (FISA), οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά.

Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο αγώνισμα σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών. Η Νικολαΐδου που κατέχει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2013 στο αγώνισμα αυτό, έχει προετοιμαστεί σκληρά στη διάρκεια της χρονιάς με στόχο να διατηρήσει τον τίτλο και να χαρίσει στη χώρα μας ένα ακόμη μετάλλιο στη σημαντική αυτή διοργάνωση. Κυριότερες αντιπάλους στην προσπάθειά της αυτή θα έχει τις αθλήτριες από την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αγγλία και την Ιταλία.

Η Ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι την Τρίτη 27 Μαΐου.

Ο έφορος κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Νικολαΐδης Γιάννης
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved