Ροή Ειδήσεων:

Η τελική φάση του κυπέλλου γυναικών στην Πιερία

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αναθέτει στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ τη φιλοξενία και διοργάνωση της τελικής φάσης του κυπέλλου γυναικών ποδοσφαίρου περιόδου 2013-2014.

Στην ημιτελική φάση προκρίθηκαν η περυσινή τροπαιούχος ομάδα του ΠΑΟΚ, η αντίστοιχη φιναλίστ ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας 94 καθώς και οι Αμαζόνες Δράμας και Τρίκαλα 2011.

Οι συναντήσεις της ημιτελικής φάσης και ο τελικός θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Πιερίας ( περιοχή Νέας Εφέσου).

Συγκεκριμένα για τους ημιτελικούς θα αγωνισθούν την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στις 4:00 μ.μ. ΤΡΙΚΑΛΑ 2011-ΠΑΟΚ και στις 6:30 μ.μ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 94-ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ.

Οι νικητές των ημιτελικών θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της κυπελλούχου ομάδας γυναικών, στον τελικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στις 8:15 μ.μ.

Στο φετινό θεσμό συμμετείχαν 24 ομάδες των κατηγοριών Α΄ και Β΄ του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Στον περυσινό τελικό του κυπέλλου γυναικών που φιλοξενήθηκε στο ίδιο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Πιερίας, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με σκορ 1-0 ( στην παράταση ) επί των Ελπίδων Καρδίτσας 94.

Οι διοργανωτές καλούν την φίλαθλη Πιερία να ενισχύσει με την παρουσία της τις αγωνιστικές προσπάθειες των τεσσάρων φιναλίστ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved