Ροή Ειδήσεων:

ΑΕ Περίστασης: Άριστες εντυπώσεις Παρά την ήττα

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Περίστασης να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Νέα Αγχίαλο πάρα τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε απέναντι σε μια καλοστημένη ομάδα του Πύρασου με έμπειρους παίκτες.

Η ομάδα του Πύρασου άνοιξε το σκορ , με τον Μιχάλη Αποστολίδη στο 25′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και τον Γιάννη Κοντοβά και στο 86′ σε κεφαλιά του Αρσένου, ενώ ο Τανάγιας νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε φάση τετ-α-τετ στο 44′.

Η ομάδα της Πιερίας  μείωσε με πέναλτι του Μυστρίδη στο 71′, που κέρδισε ο Κουσουρής από τον Μπασδάνη, ενώ είχε ως καλύτερη φάσεις σουτ του Σ. Κουσουρή στο 20′ που έφυγε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτ του Σταματέλου που έφυγε άουτ στο 68′, ενώ στο 90′ ο Βαν ντε Γουίχε απέκρουσε σουτ του Γεροντίδη.

Άριστη η φιλοξενία των Θεσσαλών στους Κατερινιώτες.

Επίσης άριστη η τριπλέτα των διαιτητών.

Συνθέσεις:

Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε, Κυριάκος, Αποστολίδης, Γ. Κοντοβάς, Γκάγκας, Στεφανής, Μπασδάνης, Λιάρος (68′ Χατζητρακόσιας), Δενελάβας (56′ Βαγγελάκος), Αρσένος, Τανάγιας (83′ Δαμάσκος).

ΑΕ Περίστασης (Λάζαρος Τζιούτζιος): Μπικιαρόπουλος, Σιδηρόπουλος (72′ Μαχαιρίδης), Π. Κουσουρής (32′ Ε. Δημητρίου), Τριανταφύλλου (71′ Κ. Δημητρίου), Χατζής, Αλεξιάδης, Γεροντίδης, Σταματέλος, Σ. Κουσουρής, Νικολαΐδης, Μυστρίδης.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved