Ροή Ειδήσεων:

Σ.Φ.Κ. Πιερικός: Ακαδημία υποδομών προτζούνιορ 2005/06

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/05/14 στην Ανδρομάχη Κατερίνης κάτω από τη σκιά του Ολύμπου και με πολλούς γονείς οι φιλικές αναμετρήσεις τριών ομάδων Προτζούνιορ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ, Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ για όλες τις ομάδες, όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους. Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε.      
  
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία καθώς και τα σωματεία του ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ και Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ποδοσφαιριστές, προπονητές, εφόρους και τους γονείς των ποδοσφαιριστών που στέκονται αρωγοί κι συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο διαπαιδαγώγησης των μικρών αθλητών.

Η σύνθεση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Προτζούνιορ 2005/06: Παπαδημητρίου Αστέρης, Τσακιρίδης Γιώργος, Ρουμελιώτης Νίκος, Μαυρόπουλος Γιώργος, Χαντζαρίδης Σταύρος, Φωτιάδης Γιάννης, Κότσα Τζωρτζ, προπονητής Αδαμόπουλος Ηλίας, καθιστοί από αριστερά: Αποστολίδης Γιώργος, Τζέλο Μάριος, Συμεωνίδης Ηρακλής, Παπαγιάννης Βαλάντης, Κουρνούτης Σπύρος, Κακούρης Βαγγέλης, Παπαγιάννης Δημήτρης.

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved