Ροή Ειδήσεων:

Σ.Φ.Ι.Π. Το Γυναικείο Βόλεϊ του Πιερικού στην Α2

Σάββατο 17 Μαΐου 2014


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (Σ.Φ.Ι.Π.)

Το Γυναικείο Βόλεϊ του Πιερικού στην Α2 ( Η φιέστα της ανόδου)

Τα κορίτσια του βόλεϊ του Πιερικού έγραψαν ιστορία στο χώρο του αθλήματος και μαζί με την αντρική ομάδα καμαρώνουν επάξια την άνοδο στην Α2.

Αήττητες στην τελική φάση του πρωταθλήματος οι αθλήτριες μας έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό, πιστοποίησαν το ταλέντο τους, την αγάπη τους για το άθλημα και το σύλλογο και με μηδαμινά μέσα οδήγησαν για πρώτη φορά το γυναικείο βόλεϊ στην Α2.

Με αντίπαλο την Κοζάνη και την εύκολη επικράτηση με 3-0 σετ γιορτάστηκε η φιέστα της ανόδου στο Β΄ ΔΑΚ.

Οι πρωταγωνιστές του ιστορικού επιτεύγματος του μεγάλου σωματείου της πόλης μας, δήλωσαν περήφανοι στον Σύλλογο Φίλων Ιστορίας Πιερικού:
Παύλος Κρομμύδας, Έφορος: Συγχαρητήρια σε όλο το τμήμα. Τελείωσαν τα εύκολα κι αρχίζουν τα δύσκολα.

Βασίλης Αγγελής, μέλος του τμήματος: Μοναδική στιγμή για την πόλη της Κατερίνης η άνοδος των γυναικών στην Α2. Με πενιχρά οικονομικά μέσα, αλλά με πολύ προσπάθεια και κόπο επιτεύχθηκε ο στόχος από μικρές αθλήτριες, στην πλειοψηφία τους μαθήτριες. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Κώστας Σαρρής, προπονητής: Ήταν μια ονειρεμένη, εκπληκτική χρονιά. Οι αθλήτριες του Πιερικού δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και οι προσπάθειες τους επιβραβεύτηκαν με την πολυπόθητη άνοδο. Είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου. Δεν έχει ξαναγίνει η ταυτόχρονη άνοδο στην Α2 του αντρικού και γυναικείου βόλεϊ. Εύχομαι την νέα χρονιά και οι δυο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές στο δύσκολο πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος πως και οι γυναίκες και οι άντρες του Πιερικού θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό.

Κατερίνα Παναγιωτίδου, αρχηγός: Τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαμε στα play off την άνοδο και ήρθε φέτος το όνειρο. Είναι η πιο σημαντική μέρα μου στο βόλεϊ. Την νέα περίοδο στην Α2 θα κάνουμε τα πάντα για την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία του βόλεϊ του Πιερικού μας.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού εκφράζει με τη σειρά του τα ολόθερμα συγχαρητήρια σε όλο το τμήμα του Βόλεϊ του Πιερικού για την άνοδο στην Α2. Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς και ο έπαινος ανήκει σε όλους όσους εργάζονται με ρομαντισμό για το άθλημα, χωρίς οικονομική βοήθεια και την ανάλογη συμπαράσταση που απαιτείται και δικαιούται η σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλεται.

Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους του βόλεϊ που τιμούν αξιοπρεπώς το βαρύ όνομα του Πιερικού.
Μπράβο σε όλους για το τεράστιο επίτευγμα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (Σ.Φ.Ι.Π.)

Αγαπάς τον Πιερικό, Αγαπάς την Ιστορία του!

Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved