Ροή Ειδήσεων:

Σ.Φ.Κ. Πιερικός: Τουρνουά Komm mit international

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014


Σ.Φ.Κ. Πιερικός: Komm mit   international 6. Hellas Trophy 2014 - Dion – Olympos, Pieria Greece

Πρωτιά για Σ.Φ.Κ. Πιερικός προτζούνιορ  στο διεθνές τουρνουά komm mit 13-15/04/14

Σ.Φ.Κ. Πιερικός τμήματα υποδομής  προτζούνιορ u9  κατέκτησε την 1η θέση

Τζούνιορ u11 κατέκτησε την 2η θέση

Προπαιδικό u13 κατέκτησε την 2η θέση

Παιδικό u15 κατέκτησε την 3η θέση

Πραγματοποιήθηκε από 13-15/04/2014 κάτω από τη σκιά του Ολύμπου με μεγάλη συμμετοχή ομάδων Ελλάδας και εξωτερικού, Ρουμανία, Σερβία, Αλβανία, πλήθος κόσμου και επιτυχία το διεθνές και καταξιωμένο τουρνουά KOMM MIT INTERNATIONAL 2014 στα γήπεδα του δήμου Δίου Ολύμπου. 

Η συμμετοχή των ομάδων ήταν μεγάλη στο συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο έγινε θεσμός για την περιοχή μας. Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους. Ο  Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ είχε να παρουσιάσει πλούσιο θέαμα με συγκομιδή ανάλογη.   

Τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία προτζούνιορ Κ9 νικώντας στον τελικό την Ακαδημία Vieirinha  και κατακτώντας την πρώτη θέση. Τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία τζούνιορ Κ11. Τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία προπαιδικό Κ13. Τερμάτισε τρίτος στην κατηγορία παιδικό Κ15.

Επίσης ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες: 1ος σκόρερ στην κατηγορία προπαιδικό Κ9 ο Σταύρος Χαντζαρίδης. 1ος σκόρερ στην κατηγορία προπαιδικό Κ11 ο Παναγιώτης Δαλαμήτρας. 

Ο καλύτερος διακριθείς τερματοφύλακας στην κατηγορία παιδικό Κ15 ο Βασίλης Θεοχάρης. 

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους συλλόγους ελληνικούς και ξένους,  για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επίδειξαν,τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους εφόρους, τους γονείς καθώς και τους διοργανωτές για τη φιλοξενία, και διοργάνωση στις άριστες εγκαταστάσεις του Αγίου Σπυρίδωνα, της Λεπτοκαρυάς και του Λιτοχώρου.
Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθε».
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved