Ροή Ειδήσεων:

Τρεις κωπήλατες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης σε Διεθνείς αγώνες στην Ιταλία

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014


Στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας βρίσκονται από χθές  οι τρεις πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, Θωμάς Καραμήτρος και Νίκος Κακούρης, για την  πρώτη φετινή συμμετοχή τους με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στους διεθνείς αγώνες κωπηλασίας «Memorial Paolo dAloja» που διεξάγονται το τριήμερο 11-13 Απριλίου συγκεντρώνοντας ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή.

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά σήμερα Παρασκευή το απόγευμα με τις προκριματικές σειρές και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς της Κυριακής. Συνολικά το τριήμερο θα αγωνιστούν 465 πληρώματα από 29 χώρες από όλο τον κόσμο, ενώ η Ελλάδα συμμετέχει με 10 πληρώματα.

Η Κατερίνα Νικολαΐδου θα αγωνιστεί στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών όπου και έχει πολλές ελπίδες για διάκριση, αφού το 2013 στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεύτερη στον κόσμο στο αγώνισμα αυτό. Οι Νίκος Κακούρης και Θωμάς Καραμήτρος θα αγωνιστούν στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου εφήβων, όπου θα διεκδικήσουν μια καλή θέση με κύριους αντιπάλους τους τα πληρώματα της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Ο έφορος κωπηλασίας
Γ. Νικολαϊδης
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved