Ροή Ειδήσεων:

Δύο μετάλλια στην Ιταλία για τους κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014


Δύο μετάλλια σε διεθνείς αγώνες στην Ιταλία για τους κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Με 2 μετάλλια στις αποσκευές της επιστρέφει η Κατερίνα Νικολαϊδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης από την Ιταλία όπου συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στους διεθνείς αγώνες «Memorial Paolo dAloja» που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 11-13 Απριλίου με τη συμμετοχή  465 πληρωμάτων από 29 χώρες.

Η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια στην πρώτη φετινή διεθνή συμμετοχή της αγωνίστηκε στον τελικό του αγωνίσματος «σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών» το Σάββατο όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο, ενώ την Κυριακή στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο τερματίζοντας 2 δευτερόλεπτα πίσω από την αθλήτρια της Νότιας Αφρικής.

Στο διεθνές αγωνιστικό τριήμερο πήραν μέρος και οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. Θωμάς Καραμήτρος και Νίκος Κακούρης στο αγώνισμα «δίκωπος εφήβων» οι οποίοι παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν και τις 2 ημέρες επιτυγχάνοντας πολύ γρήγορους χρόνους, έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκρισή τους στον τελικό του αγωνίσματός τους.

Η επόμενη αγωνιστική εκδήλωση που θα συμμετέχουν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 24-27 Απριλίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο έφορος κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Γ. Νικολαϊδης
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved