Ροή Ειδήσεων:

Σ.Φ.Ι.Π.: 53 χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ (11/4/1961-11/4/2014)

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014


Κάθε χρόνο, τέτοια ημέρα, εμείς οι ρομαντικοί εδώ στον Σύλλογο Φίλων Ιστορίας Πιερικού (Σ.Φ.Ι.Π.), όπως πιστεύουμε και ευελπιστούμε και όλοι οι φίλοι και οι φορείς που αγαπούν τον Πιερικό, κυριευόμαστε από αισθήματα που δύσκολα αποτυπώνονται με την πένα μας πάνω σε ένα χαρτί.

Και φέτος λοιπόν θα στείλουμε τις ευχές μας, τιμώντας τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους πρωταγωνιστές της ίδρυσης αυτού του μεγάλου σωματείου, αναμένοντας με αγωνία, για μια ακόμη φορά, την επόμενη μέρα.

Την ιστορικότητα του συλλόγου μας, το βαρύ όνομα, τους μεγάλους αθλητές που κόσμησαν την λαμπρή διαδρομή του Πιερικού οφείλουμε να αξιοποιούμε κατάλληλα για να παράγουμε πολιτισμό, για να αναδεικνύουμε αξίες, για να διαπαιδαγωγούμε και να καλλιεργούμε σωστούς αθλητές, για να οικοδομούμε ακόμη και σωστούς ανθρώπους.
  
Η βαριά κληρονομιά της ομάδας μας απαγορεύεται αυστηρά να  χρησιμοποιείται ως άλλοθι στους άστοχους και λανθασμένους χειρισμούς σε θέματα λειτουργίας και φθοράς που οδηγούν τον Πιερικό στην απαξίωση.

Πιερία σημαίνει Πιερικός και Πιερικός σημαίνει Πιερία.

Ας δείξουμε την ανάλογη τιμή και το σεβασμό μας στο παρελθόν.

Ας εκπροσωπήσουμε την ομάδα μας με αξιοπρέπεια στο παρόν για να ελπίζουμε στο μέλλον.

Χρόνια Πολλά στον μεγάλο μας Πιερικό.


11 Απριλίου 1961 – 11 Απριλίου 2014


53 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Αγαπάς τον Πιερικό, Αγαπάς την Ιστορία του!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (www.pierikos.info)
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved