Ροή Ειδήσεων:

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Λιβαδειά - Και η VODAFONE στον αγώνα

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014


Στέλιος Χατζηιωάννου: «Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με εμπειρία, ποιότητα και ένστικτο νικητή»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Λιβαδειά στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Η προηγούμενη ήττα έκανε την απόκτηση της νίκης σήμερα επιτακτική. Επιπλέον απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με εμπειρία, ποιότητα και ένστικτο νικητή. Ξεπεράσαμε και τα δυο εμπόδια κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση. Ίσως να μην ήταν η καλύτερή μας φετινή αλλά σίγουρα ήταν μια μεγάλη εμφάνιση, αντάξια της δουλειάς που κάναμε μέσα στην εβδομάδα. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο, έχει δρόμο ακόμα και δεν πρέπει ούτε να απογοητευόμαστε μετά από κακές ήττες, ούτε να ενθουσιαζόμαστε μετά από μεγάλες νίκες. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου είναι και αυτό ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει εκ νέου τις ισορροπίες».

Ήταν και η VODAFONE στον αγώνα
Και η μεγάλη χορηγός του Πιερικού Αρχελάου VODAFONE ήταν στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Λιβαδειά.

Ο αντιπρόσωπός της στην Κατερίνη -επί της οδού Αγίας Λαύρας 2- Ηλίας Τσιμόπουλος προσέφερε στους φίλους τους μπάσκετ που παρακολούθησαν το παιχνίδι διάφορα αναμνηστικά δώρα, καθώς και δωρεάν κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Ο Ηλίας Τσιμόπουλος μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του αγώνα, τονίζοντας ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου που σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια δείχνει την πραγματικά της δύναμη και αξία, δίνοντας έτσι σε όλο τον κόσμο που ήταν εδώ χαρά που την έχουμε ανάγκη».
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved