Ροή Ειδήσεων:

Ελλάδα-Τουρκία uefa euro u21 το επίσημο δείπνο του προέδρου της Ε.Π.Σ.Π. Δημήτρη Ελευθεριάδη

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014


Ως άριστος οικοδεσπότης ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης παραχώρησε το επίσημο δείπνο προς τους εκπροσώπους των αποστολών της Ελλάδας και της Τουρκίας αλλά και προς τον Βέλγο παρατηρητή του αγώνα κ. Λέον Σέλινγκς, εκδήλωση που πραγματοποιείται κατά το εθιμικό των διεθνών συναντήσεων.

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα ο κ. Ελευθεριάδης υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους επισήμανε : «Σας καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη Πιερία. Εύχομαι η διαμονή σας να είναι ιδανική και να σας μείνει αξέχαστη. Η ένωσή μας ως διοργανώτρια του αξιόλογου παιχνιδιού ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων, προετοιμάσθηκε κατάλληλα και είναι έτοιμη από κάθε πλευρά. Το ποδόσφαιρο ενώνει και καταξιώνει τους λαούς. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το απολαύσουν οι φίλαθλοι.»
Τα πλούσια και γευστικά εδέσματα της βραδιάς, συνόδευαν τα αναμνηστικά δώρα που πρόσφερε ο κ. Ελευθεριάδης, δώρα αντιπροσωπευτικά της ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς της γης των Μακεδόνων. Ανάλογες ανταλλαγές αναμνηστικών πραγματοποίησαν μεταξύ τους η Ελληνική και Τουρκική αποστολή.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ,ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής Αργύρης Βούλγαρης, ο team manager της Εθνικής μας Αντώνης Τζανετόπουλος και ο αντίστοιχος των Τούρκων Τζαν Γκιουνάλ.
Στο δείπνο παραβρέθηκαν εκτός από τον παρατηρητή του αγώνα, ο έφορος της Εθνικής Ελπίδων και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σάμου Νίκος Βακάλης, η διευθύντρια των Εθνικών ομάδων Άννα Καπάσογλου, ο υπάλληλος εκδηλώσεων της ΕΠΟ Αιμίλιος Αποστολόπουλος, τα μέλη της Διοίκησης της Ε.Π.Σ. Πιερίας Ηρακλής Δασιόπουλος, Αστέριος Μπουσνάκης και Σάββας Δεμερτσίδης.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved