Ροή Ειδήσεων:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Συνέντευξη τύπου

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014


Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσε στα ΜΜΕ της Πιερίας, ο προπονητής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Απόστολος Στύλος, αναφερόμενος τόσο στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με το Μαχητή Τερψιθέας όσο και στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Το παρών έδωσε και ο γυμναστής της ομάδας, Γρηγόρης Τσαουσίδης ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Λευτέρης Γκουδάρας.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου:

Απόστολος Στύλος (προπονητής Αχιλλέα Νεοκαισάρειας): "Πετύχαμε μια νίκη με το Μαχητή Τερψιθέας, παίζοντας όπως σχεδιάσαμε, χωρίς να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Στο α' μέρος παίξαμε όπως θέλω να βλέπω την ομάδα, με καλή κυκλοφορία, απλωμένοι στο γήπεδο και πιεστικοί προβληματίζοντας τον αντίπαλο, πετυχαίνοντας γκολ, έχοντας δοκάρι και τουλάχιστο μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Στο β' μέρος υποχωρήσαμε, χωρίς να είναι στις προθέσεις μας και δεν ήμασταν το ίδιο πιεστικοί. Διαχειριστήκαμε όμως το παιχνίδι και ουσιαστικά δε κινδυνέψαμε σε καμιά φάση, φτάνοντας έτσι στη νίκη έστω και με το "Φτωχό" 1-0. Κρατάμε την καλή εμφάνιση του α' μέρους και τη σωστή διαχείρηση του β' μέρους.

Τώρα παίζουμε με τα Τρίκαλα, την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας που μετράνε πολλές συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ, πολύ καλή αμυντικά και πολύ βελτιωμένη επιθετικά μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου οι οποίες έλυσαν το πρόβλημα στο γκολ. Εξακολουθούμε να μελετούμε τον αντίπαλο για τον οποίο δεν έχουμε την πιο καθαρή εικόνα λόγω των συχνών αλλαγών στους προπονητές. Θα αγωνιστεί με 4-4-2, διάταξη με την οποία έπαιξε η Νάουσα την οποία και κερδίσαμε. Ίσως να προσαρμόσουμε την τακτική μας στα πλάνα του αντιπάλου, χωρίς όμως να αλλοιώσουμε τη φιλοσοφία μας. Θα μας λείψουν οι τιμωρημένοι Παυλίδης (7 κίτρινες, 2η αγωνιστική ποινής), Τσαγκαράκης (7 κίτρινες, 1η αγωνιστική ποινής), Κοτσιαρίδης (4 κίτρινες), ενώ θα λείψουν και οι ανέτοιμοι Μπαγγέας (ατομικό πρόγραμμα) και Καπασακαλίδης (στην προπόνηση της Πέμπτης μπήκε κανονικά). Αμφίβολος είναι ο Μακράκης που προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί με καλή εμφάνιση. Και οι δυο ομάδες είναι κοντά στην 1η θέση, και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι".

Γρηγόρης Τσαουσίδης (γυμναστής Αχιλλέα Νεοκαισάρειας): "Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον Πρόεδρο κ. Γαβρίδη καθώς και τον προπονητή Απόστολο Στύλο για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου και ελπίζω κι εγώ να προσθέσω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα του Αχιλλέα. Έχω την ευκαιρία να δουλεύω σε μια άρτια οργανωμένη ομάδα και προσπαθώ να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης όσων με επέλεξαν. Νιώθω πολύ τυχερός να συνεργάζομαι με τον κ Στύλο και τους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι στην Πιερία υπάρχει άφθονο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη φυσιοθεραπεύτρια κ. Τσεντίδου και το ιατρικό τιμ που κάνουν προσπάθειες να έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω τους τραυματίες. Όσον αφορά στο παιχνίδι με το Μαχητή, προσπαθήσαμε να "πνίξουμε" την αντίπαλη ομάδα και τα καταφέραμε. Τώρα παίζουμε με τα Τρίκαλα, παιχνίδι για το οποίο δουλεύουμε σκληρά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ομάδα συμπαγής και με πολύ ποδοσφαιρικό "θράσος".

Λευτέρης Γκουδάρας (ποδοσφαιριστής Αχιλλέα Νεοκαισάρειας): "Ο Αχιλλέας έχει πολύ καλή πορεία. Ευχαριστώ τον κ. Στύλο που με επέλεξε το καλοκαίρι και με έφερε στον Αχιλλέα. Με βοήθησε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να με βοηθάει. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα φτάσω στο σημείο να αγωνιστώ στην ομάδα. Στο παιχνίδι με το Μαχητή μπήκαμε δυνατά, βάλαμε γκολ νωρίς και στο β' μέρος διατηρήσαμε το προβάδισμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα που είναι καλή και ενισχυμένη ομάδα. Προπονούμαστε καλά και στοχεύουμε στη διατήρηση της δεύτερης θέσης και γιατί όχι κι ακόμη ψηλότερα".

Σε ερώτηση, αν αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα στην ομάδα, στο κυριακάτικο παιχνίδι, ο νεαρός παίκτης του Αχιλλέα (σ.σ. είναι ο νεαρότερος στο ρόστερ) δήλωσε: "Πάντα είμαι έτοιμος, για κάθε παιχνίδι, είτε είναι δύσκολο είτε θεωρητικά ευκολότερο". Στο σημείο αυτό, ο Απόστολος Στύλος αποκάλυψε πως ο Γκουδάρας "χτύπησε" δυο φορές την "πόρτα" της ενδεκάδας, όμως ισάριθμοι τραυματισμοί τον κράτησαν εκτός για αρκετές εβδομάδες. "Ο Λευτέρης Έχει ποδοσφαιρικό θράσος, φιλότιμο και ταλέντο και σίγουρα θα έχει κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια" σχολίασε ο κόουτς της πιερικής ομάδας.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved