Ροή Ειδήσεων:

ΑΠΣ Νεφέλες: Αγώνας αλληλεγγύης για το ελληνικό παιδικό χωριό στο φίλυρο

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Μια αξιέπαινη κοινωνική πρωτοβουλία οι ''ΝΕΦΕΛΕΣ'' στηρίζουν το Ελληνικό παιδικό χωριό Φιλύρου Θεσσαλονίκης

Ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς οι διοικούντες και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ''ΝΕΦΕΛΕΣ'' Κατερίνης επέδειξαν για μια ακόμα φορά το ανθρώπινο πρόσωπο που διακρίνει την αξιόλογη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Πιερίας.

Με πρωτοβουλία διοίκησης και αθλητριών που απηύθυναν ανοικτή πρόσκληση στην κοινωνία του Νομού μας, την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού γηπέδου του Βατανιακού πέρα της ποδοσφαιρικής συνάντησης συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία προσέφεραν στο Ελληνικό παιδικό χωριό του Φιλύρου Θεσσαλονίκης ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το έργο του κοινωνικού φορέα της συμπρωτεύουσας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρόσκληση του συλλόγου ''ΝΕΦΕΛΕΣ'' ανταποκρίθηκε σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας, συνδράμοντας ο καθένας σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητα του. Πάντως το σύνολο των προσφορών υπήρξε αξιόλογο, δείγμα της ευαισθησίας που διέπει και διακρίνει την Πιερική και όχι μόνο κοινωνία.

Οι ''ΝΕΦΕΛΕΣ'' στήριξαν και στο παρελθόν το έργο του Ελληνικού παιδικού χωριού του Φιλύρου, γεγονός που επισήμανε υποδεχόμενη τα παιδιά και τους συνοδούς τους η πρόεδρος του Α.Π.Σ. ''ΝΕΦΕΛΕΣ'' κ. Μέλα Σιδηροπούλου, τονίζοντας : << Πέρυσι την περίοδο των Πασχαλινών εορτών με την πώληση λαμπάδων συγκεντρώσαμε χρήματα τα οποία προσφέραμε στο Ελληνικό χωριό για την οικονομική ενίσχυση των φροντιστηρίων των παιδιών, συμβάλλοντας ελάχιστα και εμείς στο τεράστιο και πανανθρώπινο έργο που επιτελείται στον αξιόλογο αυτό φορέα αγάπης και στήριξης που υπηρετεί την τρυφερότερη ηλικίας της ζωής, τα παιδιά. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα δεν είναι μόνο η αγωνιστική προσπάθεια στα γήπεδα και τους στίβους, είναι ο εκφραστής των αξιών όπως η συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον άνθρωπο. Εμείς προσπαθούμε να υλοποιούμε και να αναδεικνύουμε το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου με τέτοιες πρωτοβουλίες που σίγουρα θα έχουν συνέχεια..>>

Το Ελληνικό παιδικό χωριό του Φιλύρου Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε χάρις στην ευαίσθητη εθελοντική πρωτοβουλία συμπολιτών μας με απώτερο σκοπό την φροντίδα παιδιών που δεν έχουν την υποστήριξη και συμπαράσταση των γονιών τους.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ''ΝΕΦΕΛΕΣ''
ΦΩΤΟ
ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΜΠΗΣ www.katerinigoal.gr
ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ www.dionisos892.gr
ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΠΑ
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved