Ροή Ειδήσεων:

1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: Ευχαριστήρια επιστολή προς την Εθνική Ελλάδας Ελπίδων

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014


1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: Έκφραση συγχαρητήριων – ευχαριστήρια επιστολή προς την Εθνική Ελλάδας Ελπίδων

Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, Καρέλη, Μαυρία…..,και της παρέας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Εθνικής μας U21, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση, στον τιμ μάνατζερ, στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας και στον πρόεδρό της, στους φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους της μεγάλης οικογένειας της Εθνικής Ελλάδας μας.
Θέλουμε να σας διαβιβάσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επιδείξατε, όπου σας απόλαυσαν κυριολεκτικά οι 5000 φίλαθλοι, μικροί και μεγάλοι, στην Κατερίνη κάνοντας περήφανους τους απανταχού Έλληνες και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά μας.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε υπάρχουν στιγμές που καθορίζουν και διαμορφώνουν προσωπικότητες και υπάρχουν επίσης στιγμές που στην παιδική ηλικία υπήρξαν σταθμοί για τους μικρούς μαθητές που θα θυμούνται για πάντα.

Μια τέτοια στιγμή ζήσαμε την Τετάρτη 5-3-2014 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης όταν οι μαθητές αντίκρισαν και θαύμασαν τους εκλεκτούς της Εθνικής μας ομάδας U21. Ήταν μία ευχάριστη, αξέχαστη, ξεχωριστή και χαρούμενη στιγμή στην καθημερινότητά τους, τους δώσατε την ευκαιρία να πιστέψουν ότι μπορούν να οραματιστούν και η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα, ζωγραφίζοντας όλοι μαζί χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

Γνωρίζοντας πως είστε αρωγοί σε τέτοιου είδους ενέργειες σας ευχαριστούμε για τα εισιτήρια ελευθέρας που μας διαθέσατε πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και την επιθυμία των μαθητών να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της πατρίδας μας.

Η απόδοσή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδεικνύει περίτρανα ότι είχατε κατάθεση ψυχής και πίστης για το εθνόσημό μας που αντιπροσωπεύατε, αλλά και τη συστηματική δουλειά που επιτελείτε στην Εθνική με πίστη στο στόχο.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική παρουσιάστηκε στο συγκλονιστικό παιχνίδι της προκριματικής φάσης του 7ου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος UEFA EURO U21 η Εθνική ομάδα μας απέναντι στην Τουρκία, καθώς οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν όχι μόνο την αξία τους, αλλά και τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που διαθέτουν, αφού αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πάντα κάνουν το καλύτερο και συχνά μάλιστα υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

Με επιμονή κι αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην αρχή του παιχνιδιού φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με τη συμπαράσταση των μαθητών και του κόσμου κάτω από αντίξοες συνθήκες κατακτήσατε την κορυφή με την παρουσία σας στον αγωνιστικό χώρο.

Μεταδώσατε ότι «η περηφάνια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο»

Με την απόδοσή σας αυτήν επάξια ανεβάσατε το ηθικό των φιλάθλων στο θρόνο του Ολύμπου, εκεί ψηλά στην πιερική γη, κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους για την επιλογή σας στην Πιερία και την Κατερίνη.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας επιτυχία στα δύο εναπομείναντα κρίσιμα παιχνίδια με Σουηδία και Πολωνία, ώστε η ομάδα μας να έχει ανάλογη πορεία τιμώντας τη λαμπρή πορεία της.

Ακόμη μια φορά νιώσαμε υπερήφανοι για την Εθνική μας Ελπίδων U21.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας, όπως δίπλα σας θα είναι όλοι οι Πιεριείς, συμπαραστάτες μέχρι το τέλος αυτού του ωραίου, δύσκολου και ονειρεμένου πραγματικά ταξιδιού που ολοκληρώνεται το Σεπτέμβριο του 2014 στην Ελλάδα με το τέλος της προκριματικής φάσης.

Πιστεύουμε να έχουμε την τύχη να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία μας και πάλι στην Κατερίνη στο παιχνίδι με την Πολωνία, κάτω από τη σκιά του Ολύμπου, μιας και η Κατερίνη έγινε το σπίτι σας.

Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα συναισθήματα που μας χαρίσατε το απόγευμα της Τετάρτης 5-3-14 στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας κι ευχόμαστε πάντα επιτυχίες…, γιατί αυτή η συγκεκριμένη ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν και μέλλον. Σας ευχαριστούμε και πάλι.

Με εκτίμηση
Τσακιρίδης Βασίλης
Διευθυντής 1ου Δημοτικού Σχολείου  Κατερίνης
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved