Ροή Ειδήσεων:

Εθνικός Γαζώρου - Πιερικός 2 - 1

Κυριακή 26 Μαΐου 2013


Με νίκη ολοκλήρωσε την φετινή, πρώτη της, χρονιά στη FootballLeague η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου, μετά το 2-1 επί του Πιερικού, στον εντός έδρας αγώνα στον πλαίσιο της 42ης αγωνιστικής. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν, ο Καπίας στο 34΄ και ο Γαϊδαρτζής στο 67΄. Ενώ για τον Πιερικό το σκορ άνοιξε ο Καρακατσάνης στο 23΄.
Στο 4΄ ο Ναλμπάντης επιχείρησε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πιερικός στο 23΄με ένα σουτ του Καρακατσάνη στην αριστερή γωνία του Παπαθανασίου έκανε το 0-1. Οι παίκτες του Εθνικού Γαζώρου προσπάθησαν για την ισοφάριση. Ο  Καπίας στο 34΄ βρέθηκε αμαρκάριστος στην αριστερή γωνία του Παπανικολάου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει για τον Εθνικό Γαζώρου σε 1-1. Καλή στιγμή για τον εθνικό Γαζώρου στο 37΄ με τον Αγγελακά να εκτελεί ένα φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, ο Ναλμπάντης όμως δεν κατάφερε να βρει καλά την μπάλα, με το κεφάλι, και έφυγε άουτ. Ακόμη μία ευκαιρία για τον Εθνικό Γαζώρου στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, Με τον Ναλμπάντη να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 58΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό Γαζώρου να διπλασιάσει τα τέρματά του. Μετά από σέντρα σουτ του Χαριτίδη έπιασε την κεφαλιά ο Μαχαιρούδης και ανάγκασε τον Παπανικολάου να διώξει σε κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 67΄, ο Εθνικός Γαζώρου κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του, μετά από λάθος της άμυνας του Πιερικού και στην προσπάθεια του Παπανικολάου να διώξει, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Γαϊδαρτζή και έκανε το 2-1.
Με αυτή την νίκη ο Εθνικός Γαζώρου ολοκλήρωσε την πρώτη της χρονιά στη FootballLeagueμε 41 βαθμούς που τον κατέταξαν στην 14η θέση της βαθμολογίας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: (Παναγιώτης Διλμπέρης) Παπαθανασίου, Μαχαιρούδης (78΄ Σαββίδης), Νύρλος, Κουκόλης, Γαϊδαρτζής, Καπίας, Γεωργιάδης, Αγγελακάς (65΄ Κωνσταντινίδης Σ.), Μουσικάκης (56΄ Χαριτίδης), Ναλμπάντης, Μερεσιώτης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Γιώργος Φοιρος) Παπανικολάου, Καραγκούνης, Μπελόσεβιτς, Νίκου, Ντόϊκιτς, Φαμπίνιο (63΄ Βραχνός), Καρακατσάνης, Κόϊτς, Μιχαηλίδης (75΄ Μανίκας), Ανδριόπουλος, Πολίτης (80΄ Σεχολάρι)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Μουσικάκης, Καρακατσάνης, Γαϊδαρτζής, Χαριτίδης  
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved