Ροή Ειδήσεων:

Συνεχίζει τις νίκες ο Εθνικος Νέου Κεραμιδίου – 1-2 τον Μακεδονικό Νέας Εφέσου

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Οι προσπάθειες και η ποιότητα των πιτσιρικάδων του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, σιγά σιγά αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Έτσι σήμερα υπέταξαν και τον Μακεδονικό Νέας Εφέσου με σκορ 1-2 και σκαρφάλωσαν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και εν μέρει το κατάφεραν, αλλά κατάφεραν να πάρουν και την πολυπόθητη νίκη.


ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Συνεχείς επιθέσεις κατά κύμα από τους πιτσιρικάδες, που δεν ευτύχησαν να πετύχουν γκολ στις τρείς πού καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Μία φορά με τον Γκανάβα, μία με τον Νάτσιο και δύο κεφαλιές από καλή θέση του Παναγιωτίδη και του Τσαουσίδη που κατέληξαν άουτ. Η τοπική ομάδα πραγματικά στην μοναδική επίθεση του πρώτου ημιχρόνου σε ξαφνική αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε στο σκορ με 1-0.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Εθνικός με δύο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, κατέβασε τη μπάλα, πίεσε ψηλά, έχασε δύο απανωτές ευκαιρίες μία με τον Γκανάβα και μία με το Νατσιό. Το γκολ δεν θα αργούσε να έλθει και έτσι στο 65 μετά από διαγώνια μπαλιά του Νάτσιου ο Γκανάβας μπήκε από πλάγια μέσα στην περιοχή και με ένα πραγματικά ασύλληπτο σουτ στην απέναντι γωνία ισοφάρισε το παιγνίδι σε 1-1.Ο Εθνικός συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκόλ, με τον Γκανάβα να χάνει ένα γκολ που θεωρούνταν σίγουρο, όταν βρέθηκε στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και από πλάγια παραπάτησε και το σουτ (λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου) δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Εθνικός κυριαρχούσε στο παιγνίδι, με συνεχείς επιθέσεις, κέρδισε αρκετά κόρνερ, και σε ένα από αυτά η μπάλα βγήκε έξω από την περιοχή και ο 14χρονος Μιχαηλίδης με σκρόπ σούτ βολίδα, την έστειλε στο παραθυράκι και έγραψε το 1-2 στο 90 λεπτό του αγώνα.

- Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού έπαιξαν πού καλά, ξεχώρισαν ο Γκανάβας, ο Κάκκαλος, ο Παναγιωτίδης και ο πιτσιρίκος ο Μιχαηλίδης.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του 2ου γκολ ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, στην πρώτη του συμμετοχή, ένα παιδί που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1999, ο μικρότερος που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, παιδί της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, που αγωνίζεται στο ΠΑΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, πήρε την ευκαιρία από τον "τολμηρό" προπονητή της ομάδος τον Γιάννη Μυστακίδη, που μαζί με τη διοίκηση του Σωματείου πιστεύουν και δίνουν ευκαιρίες  στα νεαρά παιδιά, τούδωσε την ευκαιρία, την άρπαξε, απέδωσε πάρα πολύ καλά, ευτύχησε να πετύχει  ένα γκολ ποίημα και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.Ενα παιδί μόλις 14 χρονών και ολίγων ημερών.


ΕΘΝΙΚΟΣ:(Γ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Γ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΚΑΛΟΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΤΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ (46 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) ,ΣΚΟΥΡΤΙ (46 ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) , ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (75 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ).

Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved