Ροή Ειδήσεων:

H μεγάλη σφαγή: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - ΑΟ Κάστωρ 0-1

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013


Ακόμη και να έπαιζαν στην έδρα του Κάστορα στην Καστοριά, θα ήταν σίγουρα καλύτερη η διαιτησία για την ομάδα της Κατερίνης που έπεσε επάνω στον Τρέβλα από την Βέροια ο οποίος έκανε τραγικά σφάλματα κατά της ομάδας της Νεοκαισάρειας.

Το πέναλτι που δεν έδωσε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στην καθαρή ανατροπή του Νάκα, το χέρι και η 2η κίτρινη κάρτα που δεν έδωσε στο 70΄ σε παίκτη των φιλοξενουμένων, το χέρι μέσα στην περιοχή του Κοσμίδη σε σέντρα του Ευαγγελόπουλου, το συνεχόμενο τράβηγμα μέσα στην περιοχή στον Αγγελάκη (κόκκινη και πέναλτι) και πολλά ακόμη «πονηρά» σφυριγματάκια τα οποία πήραν οι Καστοριανοί, καταμαρτυρούν ότι ο Βεροιώτης ρέφερι, ήρθε με συγκεκριμένες προθέσεις στην Κατερίνη να παίξει την εκπρόσωπο της Πιερίας στη Δ΄εθνική κατηγορία.

Είναι λυπηρό εκτός των άλλων, ότι οι ομάδες μας όταν παίζουν στα εθνικά πρωταθλήματα είναι απροστάτευτες και έρμαια στις ορέξεις διαιτητών των άλλων ενώσεων (άραγε γιατί ??).
Οι μεγάλες φάσεις αρχικά έλειψαν από το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση ένα-δυο καλά σουτ των παικτών του Αχιλλέα που εξουδετέρωσε ο Κοσμίδης.

Στο δεύτερο μέρος ο Γκούρλιας άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 55΄όταν εκμεταλλεύτηκε σύγχυση μέσα στην περιοχή του Καρασκόρδα και μετά από σέντρα του κορυφαίου της Καστοριανής ομάδας Σίμου.

Στο 60΄ ο Αχιλλέας άγγιξε την ισοφάριση με τον Κλιάνη να φεύγει στην αντεπίθεση μετά από ωραία πάσα του Νάκα, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας ρίσκαρε για να βγεί στο γκολ που θα τον έβαζε ουσιαστικά στο παιχνίδι αλλά ενώ έκανε τις φάσεις, ο διαιτητής Τρέβλας τον φρέναρε διαρκώς με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του τις οποίες αναφέραμε παραπάνω.

Έτσι έληξε το παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια με τον Αχιλλέα να χάνει 3 πολύτιμους βαθμούς, αποτέλεσμα το οποίο ουσιαστικά διαμόρφωσε η εχθρική διαιτησία του Τρέβλα.

Στο 85΄ο «κιτρινισμένος» Γκούρλιας, δέχθηκε για θέατρο τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Καρασκόρδας, Μπαγγέας, Τάσσος (45΄Τζιάμας), Θαμνόπουλος, Μπαγλαρίδης (63΄Αγγελάκης), Παυλίδης, Κωτσιαρίδης (53΄ Τσιαμπέρας Κ.), Ευαγγελόπουλος, Κλιάνης, Μπεκιάρης, Νάκας.

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ: Κοσμίδης, Καρανάσιος, Τράντας, Μήνος, Παπαθανασίου, Γκούρλιας, Σίμου (75΄Δινάδης), Τάσιος (56΄Μαλεγκάνος), Αντωνιάδης (84΄Σαβρίδης), Τσούκλης, Κοκοβίδης.
pieriasport.gr
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved