Ροή Ειδήσεων:

Αιγινιακός: Χρόνο συμμετοχής στους νεοαποκτηθέντες με Νάουσα

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Χρόνο συμμετοχής στην πλειοψηφία του ρόστερ έδωσε ο Γιάννης Βλάχος στο φιλικό της Δευτέρας, με τη Νάουσα εκτός έδρας. Η ομάδα του Αιγινίου επικράτησε με 3-1 στην Ημαθία, με τον Αχαλινόπουλο που πήρε ανάσες να είναι η μοναδική απουσία, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν οι νεοαποκτηθέντες, Πέτρος Ζουρούδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Γιάννης Δερμίσης, Μιχάλης Ψωμιάδης και Λέντι Κόλα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31΄, με κοντινό πλασέ του Παντελή Κρυστάλλη, μετά από ασίστ του Δημήτρη Κυρτέγου. Στο 36΄ ο Πιπινίκας με πλασέ έκανε το 1-1 για τη Νάουσα, ενώ στο 71΄ ο Έξαρχος με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Αιγινιακό (1-2). Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 77΄ με ατομική ενέργεια και πλασέ (αφού πέρασε και τον αντίπαλο πορτιέρο), ο Κυριάκος Κιβρακίδης.

Στο φιλικό πήρε μέρος και ο 20χρονος στόπερ (παίζει και αμυντικό χαφ), Γιώργος Τσακτάνης (φωτό), που ήταν βασικό στέλεχος της Δόξας Κρανούλας τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Ο νεαρός παλιότερα έπαιξε ακόμα σε Βέροια και Αλεξάνδρεια και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει άμεσα στην ομάδα της Πιερίας, αποτελώντας το… δέκατο χειμερινό απόκτημα!

Όσο για τη σύνθεση του Αιγινιακού, αρχικά ξεκίνησαν οι Ψωμιάδης, Κοσμίδης, Δερμίσης, Γιαντσέλης, Λιόλιος, Μποταϊτης, Γκατζολάρι, Γιαουτζής, Τσιλιανίδης, Κυρτέγος, Κρυστάλλης. Έπαιξαν και οι Μπαϊμάκης, Καθάριος, Προβατίδης, Κόλα, Καραντασιάδης, Τσακτάνης, Σαββίδης, Ζούρκος, Κιβρακίδης, Μητράκας, Έξαρχος και Ζουρούδης. Για την Τρίτη ο Βλάχος έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ενώ για τον κυριακάτικο αγώνα στη Ζάκυνθο δεν υπολογίζεται μόνο ο ανέτοιμος Ραπτόπουλος.

Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved