Ροή Ειδήσεων:

Μεταγραφών συνέχεια για τον Πιερικό

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα του Ντούσαν Μιτόσεβιτς, που απέκτησε τον νεαρό Χρήστο Μπαμίχα. Πρόκειται για 17χρονο κεντρικό αμυντικό (γεννηθείς το 1995), ο οποίος αγωνιζόταν στον «γείτονα» Αιγινιακό (Football League 2), θεωρείται μεγάλο ταλέντο και αποκτήθηκε κυρίως ως μελλοντική επένδυση.

Επίσης, στις προπονήσεις των μελανόλευκων μετέχει ο 20χρονος τερματοφύλακας, Στέφανος Παπανικολάου, ο οποίος ενδέχεται να «κλείσει» για τρίτη λύση, μετά τους έμπειρους Βασιλειάδη και Παπατολίκα. Ο Παπανικολάου στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ελπίδα Ανδρομάχης, Πόντιους Κατερίνης και Ηρακλή.

Βεβαίως, εκείνο που «καίει» τον Πιερικό είναι η απόκτηση ενός «έτοιμου» κεντρικού αμυντικού, μετά την παραχώρηση του Χρήστου Καρτσαμπά στον Πανιώνιο, αφού στη συγκεκριμένη θέση παρατηρείται… λειψανδρία για τους Κατερινιώτες (μόνο οι Ντόικιτς, Αποστολίδης και κατά συνθήκη ο Νίκου).

Την ίδια στιγμή, σενάρια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης όχι μόνο για τον Ισπανό Ντάνι, αλλά και τον 18χρονο μέσο, Δημήτρη Ίτσιο, με τον οποίο όμως ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις το καλοκαίρι και όχι ακόμα. Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών επανέρχεται ο Κόιτς, ενώ θέσεις βασικού διεκδικούν οι Φαμπίνιο και Βασιλειάδης (αν και ο Μιτόσεβιτς ενδέχεται να διατηρήσει στα δοκάρια τον Παπατολίκα, επιβραβεύοντάς τον για την καλή εμφάνιση στην Επανομή).
mikriliga.com
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved