Ροή Ειδήσεων:

Γιορτή Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Κεραμιδίου

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013


Ημέρες διακοπών. Ημέρες χαρά για τα παιδιά. Ημέρα χαράς θεού η σημερινή, ημέρα κατάλληλη για ποδόσφαιρο και παιγνίδι για τα μικρά παιδιά.

Τέτοια μέρα έζησαν σήμερα δεκάδες μικροί που βρέθηκαν στην Γιορτή Ποδοσφαίρου του Παιδιού, που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Κεραμιδίου. Μία διαφορετική ημέρα για τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν στη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ  έγινε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.00 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.

Στην αρχή αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, μίλησε στα παιδιά ο τεχνικός Διευθυντής Κώστας Μυστακίδης. Τους μίλησε για τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και τη χαρά του να συμμετέχει κανείς σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια ξεκίνησε το διαγωνιστικό - αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης.

Υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή Κώστα Μυστακίδη, με τη συμμετοχή των προπονητών , Διονύση Οικονόμου και Κλεάνθη Μπρεζεντίκου, τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά γκρούπ.

Συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα ασκήσεων δεξιότητας, ασκήσεων με μπάλα, δίτερμα και διαγωνισμό σε σουτ σε εστία, στον οποί συμμετείχαν οι πέντε πρώτοι από κάθε γκρούπ.Ο νικητής πήρε το πρώτο έπαθλο που ήταν ένα ποδήλατο και οι υπόλοιποι τέσσερις από μία μπάλα.

Τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμένα από την εκδήλωση, από τη συμμετοχή τους σε αυτή και γεύτηκαν και τη χαρά να διαγωνιστούν με συνομήλικους τους, με στόχο τα έπαθλα.

Με το πέρα της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, παρέδωσε τα δώρα - έπαθλα στα παιδιά.

Στις τρείς κατηγορίες την πρώτη θέση κατέκτησαν και το ποδήλατο: στους μικρούς ο αθλητής Γκούμας, στην μεσαία κατηγορία ο Καρυπίδης και στα μεγαλύτερα παιδιά ο Ζαφειρόπουλος.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ σήμερα ξεκίνησε για πρώτη φορά έναν "θεσμό", που θα γίνεται κάθε χρόνο και θα περιλαμβάνει μία γιορτή στις διακοπές των Χριστουγέννων και μία γιορτή στις διακοπές του Πάσχα.

Στην εκδήλωση βοήθησαν με τη συμμετοχή τους στα τέστ, ο ποδοσφαιριστής της Φράιμπουργκ Γιάννης Μυστακίδης, και οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου Γρηγόρης Μυστακίδης και Αντώνης Μπίρτσης.

Υ.Γ
η ΣΧΟΛΗ ευχαριστεί ειλικρινά τους μικρούς φίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και τους γονείς των παιδιών που ήταν μαζί τους.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved