Ροή Ειδήσεων:

Πιερικός Αρχέλαος: Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης: «Βλέπουμε τα λάθη μας και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στον Εύοσμο»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον πρωτοπόρο Ηρακλή που έγινε στη Θεσσαλονίκη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikos-archelaos.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ένα παιχνίδι που δεν χωράει κριτική, ούτε κάποιο ιδιαίτερο σχολιασμό. Αντέξαμε για  δεκαοκτώ  λεπτά και μετά ο Ηρακλής ήταν ανώτερος, καλύτερος, πιο αποφασιστικός, πιο αποτελεσματικός και έδειξε γιατί είναι δίκαια στην κορυφή. Εμείς ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και η αλήθεια είναι ότι βάλαμε κάποιους στόχους στους οποίους είχαμε μικρό ποσοστό επιτυχίας. Βλέπουμε τα λάθη μας και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στον Εύοσμο, όπου ελπίζω να παρουσιαστούμε πλήρεις μετά από πολύ καιρό. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά σε μια ομάδα όπως είναι ο Πιερικός Αρχέλαος, η απουσία βασικού παίκτη δεν καλύπτεται εύκολα. Τέλος, στα θετικά του αγώνα ήταν η εμφάνιση του Τσαλμπούρη».
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved