Ροή Ειδήσεων:

Κρυστάλλης - Τσιλιανίδης στον Αιγινιακό

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Όπως το καλοκαίρι, έτσι και στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, η ομάδα του Αιγινίου αναδεικνύεται σε πρωταγωνίστρια των μεταγραφών. Καταρχήν, η ομάδα του Γιάννη Βλάχου ανακοίνωσε όπως αναμενόταν την απόκτηση του νεαρού μέσου, Ενέα Γκατζολάρι, με υποσχετική από τη SKODA Ξάνθη, ενώ θέμα χρόνου δείχνει να ανακοινωθεί και η απόκτηση του νεαρού στόπερ, Άγγελου Καραντασιάδη (επίσης δανεικός, αλλά από τον ΠΑΟΚ).

Τα νέα «όπλα» που μπαίνουν όμως στη… φαρέτρα του Αιγινιακού αφορούν τη γραμμή κρούσης. Ο λόγος για τον Παντελή Κρυστάλλη και τον Κοσμά Τσιλιανίδη, που προσθέτουν περισσότερες επιλογές για το τεχνικό τιμ.

Ο πρώτος είναι 30χρονος σέντερ φορ, που έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Γαζώρου και συμφώνησε για ενάμισι χρόνο, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει ακόμα σε Πανηλειακό, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Προσοτσάνη και Εθνικό Σιδηροκάστρου. Ο Σερραίος φορ ξεχωρίζει για το ύψος και τη δύναμή του, ενώ έχει καλή γνώση της κατηγορίας.


Όσο για τον Τσιλιανίδη, θεωρείται μεγάλο ταλέντο και έρχεται ως δανεικός από τον Ηρακλή μέχρι το τέλος της σεζόν. Για τον 18χρονο περιφερειακό επιθετικό, που καλύπτει θέση μικρού, ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες της κατηγορίας, ενώ είναι και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές.

Οι Κρυστάλλης, Τσιλιανίδης και Γκατζολάρι δεν αποκλείεται να κάνουν ντεμπούτο για την ομάδα της Πιερίας στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής, με την Κασσιόπη στην Κέρκυρα (αμφίβολος ο Προβατίδης, δεδομένα απών ο Ραπτόπουλος), ενώ ο Αιγινιακός είναι πιθανό να ολοκληρώσει τον κύκλο ενίσχυσής του με την έλευση ενός έμπειρου στόπερ.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved