Ροή Ειδήσεων:

Γκουλής: «Ο Καρτσαμπάς έχει όλα τα προσόντα»

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ο Χρήστος Καρτσαμπάς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου και τα panionianea.gr επικοινώνησαν με τον άνθρωπο που διέκρινε αμέσως το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Football League με την φανέλα του Πιερικού.

Ο λόγος για τον Νίκο Γκουλή, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στον πάγκο του συλλόγου της Κατερίνης και ήταν αυτός που το περασμένο Καλοκαίρι ξεχώρισε τον 23χρονο αμυντικό, πίστεψε στις δυνατότητες του και του έδωσε αμέσως φανέλα βασικού.

«Έχει όλα τα προσόντα ο Χρήστος για να μπορέσει να πραγματοποιήσει μία πολύ καριέρα στον Πανιώνιο. Είναι πολύ καλό παιδί και αυτό είναι σημαντικό. Είναι επαγγελματίας και θεωρώ πως εξαρτάται από τον ίδιο αν θα καταφέρει να πετύχει», ήταν τα αρχικά λόγια του έμπειρου προπονητή.
 

Στη συνέχεια ο κ. Γκουλής αναφέρθηκε στα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι του Καρτσαμπά: 

«Έχει ηρεμία στο παιχνίδι του και δεν πανικοβάλλεται.  Ξέρει μπάλα για την θέση που αγωνίζεται και είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια».
 

Όσον αφορά το αν πιστεύει ότι θα τα καταφέρει στον Πανιώνιο, τόνισε: «Επαναλαμβάνω πως εξαρτάται από τον ίδιο αν θα τα καταφέρει, γιατί ποδοσφαιρικά είναι πολύ καλός και μπορεί. Βέβαια το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ, αλλά και η βαριά φανέλα του Πανιωνίου φέρνουν άλλη πίεση, αλλά είμαι σίγουρος πως ο Χρήστος έχει όλα τα προσόντα για να τα καταφέρει. Εγώ προσωπικά διέκρινα το ταλέντο του από την πρώτη στιγμή και πίστεψα ότι μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά τον Πιερικό, όπου ήμουν τότε προπονητής».
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved