Ροή Ειδήσεων:

Σέβομαι την ιστορία του Ηρακλή,υποβάλλω την παραίτηση μου

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013



ΦΩΤΟ: katerinigoal.gr
Την παραίτησή του, πριν κάνει ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι, υπέβαλε ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Χατζάρας. Ο λόγος που οδήγησε τον Μακεδόνα τεχνικό στην κίνηση αυτή ήταν οι έντονες αντιδράσεις μερίδας οργανωμένων οπαδών του «γηραιού» προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του έμπειρου κόουτς:

«Με βαθιά συναίσθηση της κρίσιμης καμπής στην οποία διέρχεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ δέχτηκα την πρόταση  να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η συνεργασία αυτή ομώς διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε σοβαρότατη αναταραχή. Ακριβώς επειδή σέβομαι την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ και κατανοώ απολύτως την αγωνία των φιλάθλων να διατηρηθεί κατά το δυνατόν η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα και προκειμένου να αποφευχτεί περαιτέρω η διχόνοια, ώστε να επιτευχτεί ο στόχος της επανόδου της ιστορικής ομάδας στην Super League, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παριαίτηση μου και να διαβιβάσω την βαθύτατη ικανοποίηση μου, για την εμπιστοσύνη ως Διοίκηση που μου δείξατε με την αρχική επιλογή σας ιδιαίτερα δε στον Πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο. Εύχομαι ειλικρινά να πετύχει ο Ηρακλής στον στόχο του».

Μετά την αποχώρηση του Χατζάρα από την τεχνική ηγεσία, οι "κυανόλευκοι", βγαίνουν ξανά στο ψάξιμο για τεχνικό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν στο πάγκο της ομάδας, στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, θα καθίσει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιώργου Στράντζαλη, Νίκος Θεοδοσιάδης.


Η θέση της ΠΑΕ Ηρακλής


Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι αποδέχεται την παραίτηση του Γιώργου Χατζάρα.

"Το ΔΣ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποδεχθεί την παραίτηση του προπονητή κΧατζάρα Γιώργου, ο οποίος για μία ακόμη φορά επέδειξε ύψιστο επαγγελματισμό και απέδειξε έμπρακτα το σεβασμό του προς τον ΗΡΑΚΛΗ, γεγονός που πιστεύουμε θα αναγνωρισθεί από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Πρόεδρος Θεόδωρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του διαβεβαιώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ και ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ το σκληρό αγώνα για το μοναδικό στόχο που χαράχθηκε πριν από μόλις ένα χρόνο και ελάχιστοι είχαν πιστέψει: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ Super League το συντομότερο δυνατό!

Υπηρετούμε πρώτοι εμείς το στόχο αυτό με προσήλωση και αποφασιστικότητα, τονίζοντας ότι βάζουμε ΤΕΛΟΣ στην εσωστρέφεια και τις εσωτερικές έριδες. Η ενότητα του ΗΡΑΚΛΗ είναι το μοναδικό μυστικό της επιτυχίας και το πραγματικό ρόπαλο του Ημίθεου! Αυτό αποδείχθηκε το καλοκαίρι του 2012 (έπειτα από πολλά-πολλά χρόνια)!

Ώρα να αφήσουμε για λίγο το internet και το Facebook! Έχουμε αγώνα την Κυριακή! Στις Σέρρες... στις 18.30 μ.μ....".
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved