Ροή Ειδήσεων:

Ανώτερος ο Αιγινιακός 2-1 τον Τύρναβο με ανατροπή

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013


Ανώτερος ο Αιγινιακός σε όλη την διάρκεια του αγώνα πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή χάρη σε δυο τέρματα του Μάνθου Πλατάκη.

OI  ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ TΩN  OMΑΔΩΝ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης  Βλάχος): Ράπτης, Καραντασιάδης, Μιλκούδης, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος, Μητράκας (56΄Κρυστάλλης), Μποταίτης, Ζούρκος, Τσιλιανίδης (46΄ Πλατάκης), Γκατσολάρι, Εξαρχος (86΄Κυρτέγος).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Τάσος  Μπεριτζάς): Γούπος, Περήφανος (75΄Αθανασούλης), Νόνης, Σιάτρας, Μεζίνη (46΄Αντωνόπουλος), Κιπτίου (63΄Κακαβίτσης), Φλέγκας, Μπουσινάκης, Οικονόμου, Βούλγαρης, Καραγιάννης.

ΤΟ  ΦΙΛΜ  ΤΟΥ  ΑΓΩΝΑ

3΄ Γκόλ  0-1.  Ο  Βούλγαρης  εβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Μπουσινάκης με σούτ στην κίνηση εστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράπτη βάζοντας μπροστά στο σκόρ την ομάδα του Τυρνάβου.

12΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αιγινιακό να φτάσει στην ισοφάριση όταν μετά από σέντρα του Εξαρχου από δεξιά ο Τσιλιανίδης στόπαρε,σούταρε δυνατά ,όμως ο Περήφανος απομάκρυνε με το σώμα ακριβώς πάνω στην γραμμή του τέρματος.

31΄ Διαγώνιο σούτ του Έξαρχου μετά απο  πάσα του Αχαλινόπουλου  πέρασε ψηλά  άουτ.

32΄ Ο Μητράκας έβγαλε την σέντρα από δεξιά ο Έξαρχος  πλάσαρε από κοντά , όμως ο Γούπος απομάκρυνε σωτήρια με τα πόδια κρατώντας το 0-1.

54΄ Σουτ-φάουλ του Πλατάκη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γούπου  άουτ.

67΄ Γκολ   1-1. Ο Μάνθος Πλατάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ  εστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αιγινιακό.

73΄ Σέντρα του Εξαρχου από δεξιά ο Κρυστάλης πλάσαρε από κοντά  απομάκρυναν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων.

78΄ Γκόλ  2-1. Ο Πλατάκης  με καταπληκτική πάσα βρίσκει τον Αχαλινόπουλο μέσα στην  περιοχή,που ανατρέπεται από τον Αθανασούλη. Πέναλτι για τον Αιγινιακό ,ο Πλατάκης ευστόχησε και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα  έγραψε το 2-1.

Δημήτρης Δερμίσης
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved