Ροή Ειδήσεων:

Νίκη βάλσαμο για τον Πιερικό 1-0 τον Πανσερραϊκό

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Φωτό pierikosnews.gr

Με γκολ του Αποστολίδη στο 82' με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Μπελόσεβιτς και πρώτη κεφαλιά-πάσα του Μανίκα, ο Πιερικός επιβλήθηκε με 1-0 του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League. Το katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας σας έδω τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το γήπεδο του Πιερικού, λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

Το "φιλμ" του αγώνα:

14' Ο Ελευθεριάδης έπαιξε το 1-2 με τον Μανίκα, αυτός μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να γυρίσει στον Μπελόσεβιτς, έδιωξε όμως σε κόρνερ ο Κ. Τριανταφύλλου.

24' Από πλάγιο του Παντελιάδη στο Μπανγκουρά, αυτός έδωσε στον Στεφανίδη που έκανε το σουτ, μπλόκαρε όμως ο Βασιλειάδης.

31' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα, μπλόκαρε ο Βασιλειάδης.

35' Σέντρα Παντελιάδη από αριστερά, δυνατή κεφαλιά του Μπανγκουρά από πολύ κοντά, η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Βασιλειάδη.

36' Μετά από γύρισμα του Παντελιάδη από αριστερά, ο Κόντος έκανε του σουτ αλλά ο Καραγκούνης πρόλαβε να κοντράρει και να αλλοιώσει την πορεία της μπάλας.

45' Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος.

54' Σέντρα Γιαζιτζόγλου από αριστερά, ο Ελευθεριάδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε προς τον Μανίκα, όμως ο Παντελιάδης έδιωξε έγκαιρα.

64' Ο Σιάκκας έδωσε στον Ντα Κόστα, στο πρώτο δοκάρι αλλά αυτός αντί να κόψει στους Μπανγκουρά και Στεφανίδη, πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Βασιλειάδη, με τη μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

71'  Ο Μπανγκουρά μπήκε στην  περιοχή από δεξιά, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Βασιλειάδης.

75' Σουτ του Ντα Κόστα έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

77' Πάσα Πολίτη στον Μανίκα, σουτ του τελευταίου στην κλειστή γωνία, η μπάλα άουτ.

82' ΓΚΟΛ! 1-0: Εκτέλεση φάουλ του Μπελόσεβιτς από τα δεξιά, πρώτη κεφαλιά ο Μανίκας, στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Αποστολίδης και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Βασιλειάδης, Καραγκούνης, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Κόιτς (65' Πολίτης), Ελευθεριάδης (65' Καθάριος), Ντάνι, Μανίκας.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δαμ., Παντελιάδης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Τριανταφύλλου Κων. (78' Ράνιτς), Ντα Κόστα, Κόντος (69' Τσούτσης), Μπανγκουρά, Στεφανίδης. katerinisport.gr
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved