Ροή Ειδήσεων:

Ενίσχυση στον... άξονα θέλει ο Βατανιακός

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Μπορεί οι παίκτες της ομάδας της Κατερίνης να απολαμβάνουν το τετραήμερο ρεπό τους (επιστροφή την Πέμπτη), ωστόσο, ο νέος τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου τους έδωσε ειδικό πρόγραμμα αερόβιας μορφής, προκειμένου να μην υπάρξει χαλάρωση. 
Ο νεαρός προπονητής φιλοδοξεί να περάσει στη διακοπή τη δική του φιλοσοφία και γι’ αυτό το λόγο πιθανότατα δεν θα δοθεί κάποιο φιλικό, καθώς προτιμά τη σκληρή δουλειά μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις.
Ο Παπαβασιλείου, που θα κάνει ντεμπούτο για τον Βατανιακό στον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ανέφερε σε δηλώσεις του στη mikriliga.com: «Το ρόστερ του Βατανιακό είναι αρκετά καλό, το γνωρίζω, αλλά δεδομένα θα υπάρξουν προσθήκες και θα ενισχυθούμε. Με αυτό το υλικό μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα προσελκύσουμε στο γήπεδο περισσότερο κόσμο. Δεν λέμε ούτε για σωτηρία, ούτε για πεντάδα. Θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

 

Ο προπονητής της ομάδας της Πιερίας αποκάλυψε ότι προτεραιότητα είναι η ενίσχυση στον κεντρικό άξονα, δηλαδή με έναν στόπερ (ως αντί-Βαρτζιώτης), έναν αμυντικό χαφ και έναν σέντερ φορ (για να καλύψει το κενό του Τζιώρα).
 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Βατανιακό βρίσκεται ο παλιός γνώριμος, Μίλτος Γιαπιτζής, μετά από ενάμισι χρόνο. Ο 28χρονος στόπερ, που έπαιξε παλιότερα και στην Κοζάνη, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αγγλία και αναμένεται να αποκτηθεί, κάτι που παρα… λίγο θα γινόταν από το καλοκαίρι.
Πηγή: mikriliga.com

Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved