Ροή Ειδήσεων:

Πιερικός Αρχέλαος: Δηλώσεις μετά τον αγώνα με Ανατόλια

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης: «Επιθετικά όμως οι απουσίες τόσο του Γκαβανόπουλου, όσο και για τριάντα λεπτά του Ασημάκη, μας επηρέασαν σημαντικά γιατί ήταν προβλήματα της τελευταίας στιγμής»
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Ανατόλια που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Από πλευράς αμυντικής τακτικής το παιχνίδι πήγε εκεί που το θέλαμε. Σε χαμηλό σκορ, σε μεγάλες επιθέσεις και όχι σε transition καταστάσεις όπου αποτελεί μέρος της επιθετικής δύναμης και φιλοσοφίας του αντιπάλου. Επιθετικά όμως οι απουσίες τόσο του Γκαβανόπουλου, όσο και για τριάντα λεπτά του Ασημάκη, μας επηρέασαν σημαντικά γιατί ήταν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Και σε μια νεανική ομάδα, όπως η δική μας, δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς τέτοιες καταστάσεις, Εμείς όμως προχωράμε και την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικότατο παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Έτσι θα μπούμε στις διακοπές με νικηφόρο αποτέλεσμα και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved