Ροή Ειδήσεων:

Ένας Νομός Μια Πόλη μια ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012


Τον δικό της αγώνα δίνει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Πιερίδες Μούσες στο χώρο του αθλητισμού .

Ένας αγώνας που περνά μέσα από δύσκολες συνθήκες , οικονομικές διοικητικές γηπεδικές, στελέχωσης με έμψυχο δυναμικό,η μόνη ομάδα που δεν έχει έδρα και αναγκάζετε να μετακινείτε κάθε χρόνο και δεν έχει γυναίκεια αποδυτήρια, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι απλώνουν σεντόνι να αλλάξουν, εάν δεν είναι ρατσισμός αυτό τότε τι είναι , αδιαφορία , εμπάθεια , άγνοια ενασχόληση με το ποδόσφαιρο των γυναικών όντος ήταν επανάσταση κάτι που δεν ήθελε η ανδροκρατούμενη κοινωνία .

Στην Γερμανία που σήμερα γεμίζουν τα γήπεδα σε αγώνες ποδοσφαίρου γυναικών, υπήρξαν άγριες καταστάσεις τελικά ξεπεράστηκαν όλα αυτά , σήμερα η Ε.Π.Ο. προχωρά σε μεγάλες αλλαγές θέλοντας να Βάλη στο παιχνίδι εκατομμύρια κοπέλες που ασχολούνται με τον αθλητισμό .

Εμείς  εδώ στην ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ  τι περιμένουμε , που είναι η ευαισθησία της γυναίκας Αντί περιφερειάρχη, του Δημάρχου, των γυναικείων οργανώσεων, των συλλόγων αλληλεγγύης, που είναι η ΕΠΣΠ, που κρύβεστε εσείς οι γονείς που έχετε κορίτσια που θέλουν να αθληθούν φοβιζόσασταν μήπως σας πουν ότι η κόρη σας είναι [αγοροκόριτσο ].

Επιτέλους ξυπνήστε, το ποδόσφαιρο μπήκε στα σχολεία και είναι καιρός για όλους μας να καταλάβουμε ότι η κοινωνία μας είναι ανοικτή και ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Πιερία είναι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ, ΑΞΙΕΣ – ΗΘΟΣ - ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ ΜΕ ΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
Το μπορούμε σαν ΠΙΕΡΙΑ το μπορούμε σαν ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved