Ροή Ειδήσεων:

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Πιερικός και Λάρισα

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Πιερικός και Λάρισα στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League. Από το παιχνίδι έλειψαν οι σπουδαίες φάσεις με τον κακό αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

16'
Εκτέλεση φάουλ του Κόιτς, η μπάλα άουτ.

37' Ο Καραγκούνης κατέβασε ωραία τη μπάλα, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών, ο Κόιτς επιχείρησε νέο σουτ, η μπάλα ψηλά άουτ.

41' Σουτ Ζουρούδη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Τόλιος.

44' Σουτ Χασομέρη από αριστερά, η μπάλα άουτ.
 

55' Σουτ του Ζεκίνια, μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Τόλιος.

57' Πάσα του Λαζαρίδη στον Καθάριο, φαλτσαριστή κεφαλιά του τελευταίου, η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Σερεμέτ.

73' Ατομική προσπάθεια και σουτ του Γιαζιτζόγλου από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα όμως κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στα χέρια του Σερεμέτ.

90' + 2' Ατομική προσπάθεια του Πόνσε που έβγαλε παράλληλη μπαλιά με το τέρμα του Πιερικού, αλλά κανείς από τη Λάρισα δε μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.
 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Λαζαρίδης (83' Νίκου), Γιατζιτζόγλου, Ντόικτις, Δήμου, Φαμπίνιο, Καραγκούνης, Καθάριος (66' Ελευθεριάδης), Κόιτς (87' Ίτσιος) , Ντάνι, Δεσποτόφσκι.

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Δεινόπαπας (75' Τσιάρας), Ζεκίνια (55' Παπαϊωάννου), Χασομέρης, Ζουρούδης.
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved