Ροή Ειδήσεων:

1 - 1 ο Αιγινιακός που φιλοξένησε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012


Ισόπαλος με 1 - 1 τέρματα αναδείχθηκε χθες το απόγευμα ο Αιγινιακός που φιλοξένησε τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα της Καλαμαριάς στο δημοτικό γήπεδο "Γιάννης Παραλυκίδης" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2 ΟΠΑΠ.
Μάλιστα το συγκρότημα της Πιερίας δέχθηκε την ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με αμφισβητούμενο πέναλτι που υπέδειξε ο μέχρι εκείνη τη στιγμή άριστος διαιτητής κ. Κοτσάνης από την Δράμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα στην επανάληψη.

Φάσεις και γκολ

Στο 7' σουτ του Βέντζιου, η μπάλα άουτ.

Στο 16' η κεφαλιά του Χαλιμπάκη από λόμπα του Παρμαξίδη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ράπτη.

Στο 37' φάουλ του Προβατίδη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ράπτη.

Στο 39' ο Αχαλινόπουλος έδιωξε το πλασέ του Προβατίδη πάνω στη γραμμή.

Στο 43' από εκτέλεση φάουλ του Μποταΐτη από δεξιά, ο Λιόλιος έπιασε την πρώτη
κεφαλιά και ο Τασίδης με νέα κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του
Καρατζιοβαλή κάνοντας το 1-0.

Στο 51' σουτ του Προβατίδη έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λιόλιος.

Στο 53' σουτ του Παντελιάδη, μπλόκαρε ο Ράπτης.

Στο 56' φάουλ του Πλατάκη, έδιωξε σε κόρνερ ο Καρατζιοβαλής.

Στο 66' σέντρα του Πολιανίδη από δεξιά, κεφαλιά ο αφύλακτος Λεπτοκαρίδης, μπλόκαρε όμως ο Ράπτης.

Στο 70' διαγώνιο σουτ Μητράκα από δεξιά, η μπάλα άουτ.

Στο 71' ατομική ενέργεια και σουτ του Πιτσόκου μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 94' σε κράτημα του Τασίδη στον Κισκαμπάνη εντός περιοχής, ο Κοτσάνης έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λεπτοκαρίδης διαμορφώνοντας το τελικό
1 - 1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κοτσάνης (Δράμας) με βοηθούς τους κ.κ. Ζιγκερίδης και Γάδος (Σερρών), 4ος διαιτητής: Τρακαλιάνης (Σερρών)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Ράπτης, Γούτσιος (86' Μπαμίχας), Τασίδης, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος, Καθάριος, Ζούρκος, Μποταΐτης, Μητράκας (76' Κυρτέγος), Έξαρχος (91'), Πλατάκης. Στον πάγκο: Γιαουτζής, Ντούλας, Σακελλαρίδης, Σαββίδης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Παντελιάδης (72'  Κράβαρης), Παρμαξίδης (51' Λιόνης), Χαλιμπάκης (65' Πολιανίδης), Λεπτοκαρίδης, Προβατίδης. Στον πάγκο: Κουμής, Μανουσάκης, Καλαϊτζίδης, Κώτσιας.

TO TΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ
Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου μετά τον ισόπαλο αγώνα του Αιγινιακού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (1-1) στο "Γιάννης Παραλικίδης":

Ανδρέας Παντζιαράς (τεχνικός Απόλλωνα Καλαμαριάς): "Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους και τη νέα χρονιά το ποδόσφαιρο να βρει το δρόμο του. Όσο για το ματς, ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση και αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Ήμασταν καλοί και μπορούσαμε να πάρουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες των δυο ομάδων που έπαιξαν σε τόσο βαρύ γήπεδο. Για εμάς εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια και τη νέα χρονιά. Καλή συνέχεια στον Αιγινιακό, είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και πιστεύω πως θα πετύχει το στόχο του".

Γιάννης Βλάχος (προπονητής Αιγινιακού): "Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου για τη διαιτησία, δεν θα το κάνω ποτέ. Στο πρώτο μισό του αγώνα ήμασταν τυχεροί και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο 43΄, το καλύτερο χρονικό σημείο για εμάς. Στο β΄ μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας, αν και προερχόμασταν από το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον γυμναστή μας, κ. Λιόλιο, για την καλή φυσική κατάσταση που έχουμε. Για τη φάση του 1-1 πιστεύω ότι ήταν μια κακή στιγμή, είτε δική μας, είτε άλλων παραγόντων. Θα δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί από τις πέντε ισοπαλίες, δεχθήκαμε τέσσερις ισοφαρίσεις στα τελευταία λεπτά, μετά το 85΄.

Βασίλης Πολιανίδης (νεαρός μεσοαμυντικός Απόλλωνα): "Θέλαμε να φύγουμε νικητές απ' αυτό το ματς και το δείξαμε από το πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλοί και έπρεπε να προηγηθούμε. Έστω και στο τέλος τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία και είμαστε ικανοποιημένοι".

Θοδωρής Μητράκας (έμπειρος μεσοαμυντικός Αιγινιακού): "Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής. Προσπαθήσαμε πολύ στο β΄ μέρος και έχουμε πίκρα για το χρονικό σημείο που δεχθήκαμε την ισοφάριση. Συνεχίζουμε, θα ξεκουραστούμε λίγο αυτές τις μέρες και πιστεύω ότι θα είμαστε μια από τις πέντε ομάδες που θα αλλάξουν κατηγορία".
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved