Ροή Ειδήσεων:

Δεν τα κατάφερε ο Βατανιακός ηττήθηκε στον Τύρναβο με 3 -1

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δεν τα κατάφερε ο Βατανιακός να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Τύρναβο και γνώρισε ήττα με 3-1 από την ομώνυμη ομάδα, στο ντεπούτο του Γιώργου Καμπερίδη στον πάγκο του κατερινιώτικου σωματείου. Το 1-0 έγινε για τους Θεσσαλούς στο 24' ενώ στο 31' ο Τσούκαλος διπλασίασε τα τέρματα του Τυρνάβου. Οι Κατερινιώτες μείωσαν με τον Μανίκα στο 63' αλλά ο Κυπτίου στο 75' διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Πολύζος στο 66' για τον Τύρναβο και Τζιώρας στο 50' για τον Βατανιακό.

Στο 6' σέντρα-μισό γκολ από δεξιά του Μπουσινάκη, η κεφαλιά του Οικονόμου φεύγει λίγο άουτ.
Στο 11' μετά απο φάουλ του Μπουσινάκη, η μπάλλα στον Πολύζο στη μικρή περιοχή, αυτός κοντράρεται με τη μπάλλα να καταλήγει κορνερ. Στο 14' σουτ του Κόλα για τους φιλοξενούμενους, η μπάλλα περνάει άουτ.

Στο 25' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου, η μπάλλα στο παραθυράκι του Παπαδόπουλου και 1-0.

Στο 35' ατομική προσπάθεια στην κόντρα και σουτ στην έξοδο του Παπαδόπουλου απο τον Τσούκαλο και 2-0.

Στο 37' σουτ του Τσιτλακίδη, στα χέρια του Γούπου η μπάλλα. Ωραίος συνδυασμός απο αριστερά για τον Τύρναβο στο 47' και σουτ του Διβανέ απο το σημείο του πέναλτυ, ο τερματοφύλακας αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 51' τα πράγματα δείχνουν να απλοποιούνται ακόμα περισσότερο για τον Τύρναβο όταν μετά απο σκληρό φάουλ του Τζιώρα έξω απο την περιοχή στον Διβανέ, ο παίκτης του Βατανιακού αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη. Ο Μπουσινάκης εκτελεί το φάουλ και ο Παπαδόπουλος αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 65' δύο παίκτες του Βατανιακού φεύγουν στην αντεπίθεση, ο Μανίκας κερδίζει τις κόντρες και πλασάρει τον Γούπο γράφοντας το 2-1.

Στο 68' ο ίδιος παίκτης προσπαθεί να μπει στην περιοχή επικίνδυνα και ανατρέπεται απο τον Πολύζο λίγο έξω απο την περιοχή. Ο Πολύζος αποβάλλεται επειδή ήταν τελευταίος παίκτης και ο Τύρναβος αγωνίζεται κι αυτός με 10 παίκτες.

Στο 74' η κεφαλιά του Κακαβίτση απο καλή θέση στέλνει άουτ τη μπάλλα.
Στο 77' ο Μπουσινάκης κλέβει τη μπάλλα απο αριστερά και βγάζει την κατάλληλη στιγμή τη συρτή σέντρα με τον Κυπτίου με σουτ απο κοντά να γράφει το τελικό 3-1.

Τύρναβος. Γούπος, Περήφανος, Αθανασούλης, Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές (70' Μεζίνι), Κυπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος(58' Κακαβίτσης), Οικονόμου(81' Σιάτρας).

Βατανιακός. Παπαδόπουλος, Τσιτλακίδης(77' Γιαννούλης), Κόλα, Γιαλαμίδης, Τζιώρας. Ηλίας, Τριανταφυλλίδης, Σκούρτι(66' Βέργος), Μανίκας, Ποτουρίδης, Τσικαδέρης(55' Τσινιστίδης).
Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved