Ροή Ειδήσεων:

Στον Πιερικό ο Χρήστος Καρτσαμπάς

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012


Την απόκτηση του Χρήστου Καρτσαμπά ανακοίνωσε την Τετάρτη η ομάδα της Κατερίνης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, που συνεργάστηκε στον Βατανιακό με τον βοηθό προπονητή, Τάσο Ιωαννίδη, έκανε εξαιρετική σεζόν με τους συμπολίτες, έχοντας 21 συμμετοχές και δυο γκολ.

Ο Καρτσαμπάς έχει περάσει και από το ρόστερ του Πανθρακικού, ενώ μαζί με τον Δήμου και έναν ή δυο ακόμα στόπερ θα καλύψουν τα μετόπισθεν. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποκτηθεί και ο Χατζησαϊας από την ομάδα του Βατάν και ο Μακράκης του Πλαταμώνα, ενώ στην πρώτη ομάδα των μελανόλευκων θα προωθηθούν οι νεαροί Βραχνός, Παπατόλιος και Πατσιογιώργος.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, «κλεισμένοι» θεωρούνται οι Φαμπίνιο Μασάδο και Τιερί Ζαουί, ενώ στο προσκήνιο παραμένουν οι Καρακατσάνης και Γιόνδης. Την ίδια στιγμή, εντείνεται η φημολογία ότι θα αποκτηθούν άμεσα δυο μέσοι, ενώ δυο νέα ονόματα έρχονται στην επιφάνεια για την ομάδα του Νίκου Γκουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του Πιερικού έχει μπει ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Αλεξάντερ Ντακόλ, με θητεία σε Ολυμπιακό, Κέρκυρα, Πανιώνιο, Καλλιθέα και εσχάτως Θρασύβουλο, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος. Επίσης, τους Κατερινιώτες ενδιαφέρει και η περίπτωση του 20χρονου αριστερού μπακ, Γιώργου Μαργαρίτη(παίζει και στόπερ), που έκανε καλή χρονιά με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ παλιότερα πέρασε από ΠΑΣ Γιάννινα, Ναυπακτιακό Αστέρα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Share this Article on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
© Copyright KateriniGoal - Nick Gkimpis 2011 - 2017 All Rights Reserved